انتخاب دو عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی به عنوان پژوهشگر برتر استان مازندران

۲۶ آذر ۱۴۰۰ | ۰۳:۰۷ کد : ۴۹۲ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۸۵۴
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی نوشیروانی، به مناسبت بیست و دومین دوره گرامی‌ داشت هفته پژوهش و فناوری استان مازندران، مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی روز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۱۷به صورت مجازی برگزار شد. در این مراسم از جناب آقای دکتر محسن جهانشاهی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی به عنوان دانشمند یک درصد برتر غیر پزشکی و دکتر مجید پیروی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی به عنوان پژوهشگر برتر در گروه فنی و مهندسی استان مازندران تجلیل به عمل آمد. دانشکده مهندسی شیمی این افتخار ارزشمند را به آقایان دکتر جهانشاهی و دکتر پیروی تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون دارد.

( ۵ )